Επικοινωνία

211 216 7805

698 724 0933

manos@3dconstructionsltd.com

 

Υπηρεσίες

Ανακαινίσεις Χώρων

 

Ελαιοχρωματισμοί

 

Δάπεδα

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο χώρος στον οποίο ζούμε ή εργαζόμαστε επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία μας. Αρκεί μόνο να σκεφτούμε ότι εκεί περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας.

Ανακαινίζοντας το χώρο μας μπορούμε να αλλάξουμε διάθεση, να το κάνουμε πιο χρηστικό, πιο ασφαλές και πολλά πολλά άλλα..

Μια από τις πιο συνηθισμένες αλλαγές στο χώρο είναι αυτή των χρωμάτων. Ανάλογα με το ύφος που θέλουμε να προσδώσουμε σε ένα χώρο, μπορούμε να επιλέξουμε και το ανάλογο χρώμα ή συνδυασμό.

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, μόνο αν μας αρέσει πολύ ή λιγότερο. Ό,τι φανταστείτε μπορεί να αποδοθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αρκεί να μας το ζητήσετε.

Αφού φροντίσετε τους τοίχους, ίσως θέλετε μια αλλαγή και στα δάπεδα. Μπορεί ίσως και να επιβάλλεται λόγω φθοράς ή ζημιών.

Πολλά σχέδια, πολλές τεχνικές και αρκετά υλικά μπορούν να καλύψουν το δάπεδό σας, με πιο διαδεδομένα τα πλακάκια και το πάτωμα laminate.

Το δάπεδο πλακιδίων είναι πολύ ανθεκτικό στον χρόνο και σε οποιαδήποτε κακουχία. Βέβαια, απαραίτητη είναι η σωστή τοποθέτηση των πλακιδίων σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά και τον κατάλληλο τεχνίτη με εμπειρία και τεχνογνωσία. Τεράστια ποικιλία υλικών, διαστάσεων και σχεδίων διαθέσιμες να καλύψουν οποιονδήποτε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, σαλόνι ή μπάνιο. Το πλακάκι αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για δάπεδο αντοχής και καλαίσθητο.

Τα δάπεδα Laminate πάλι είναι μεγάλης αντοχής στη φθορά, στη χάραξη και στο κάψιμο από τσιγάρο. Εξασφαλίζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του ξύλου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και διαστάσεων. Με σχετικά μικρότερο κόστος από αυτό των πλακιδίων και πιο εύκολη και «καθαρή» εφαρμογή, μπορούν να μετατρέψουν τον εσωτερικό χώρο του κτηρίου σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, μιας και η όψη του ξύλου μας βοηθά να χαλαρώσουμε και να αισθανθούμε πιο άνετα.

Οποιασδήποτε μορφή ανακαίνισης επιθυμείτε, θα χαρούμε να μας την αναθέσετε!

Γυψοσανίδα

Για πολλούς μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις!

Με την χρήση της μπορείτε:

Να διακοσμήσετε τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οτιδήποτε φανταστείτε, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε! Κρυφοί φωτισμοί, ψευδοροφές έως και ταβάνια με τρούλο είναι εφικτά με την 3D Constructions. Το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα, αρκεί να μας το εμπιστευτείτε.

Να βελτιώσετε οποιαδήποτε μορφή μόνωσης. Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που φημίζεται για τις μονωτικές της ιδιότητες σε ήχο και θερμοκρασία. Απλά ζητήστε το και εμείς θα το κάνουμε.

Να κρύψετε ό,τι δεν σας αρέσει ή να δημιουργήσετε κάτι νέο στη θέση του. Μια πολύ σημαντική χρήση της γυψοσανίδας είναι η δημιουργία ειδικών κατασκευών. Μπορούμε να κρύψουμε σωληνώσεις, εξαερισμούς ή οτιδήποτε δε μας αρέσει σε ένα χώρο και παράλληλα να δημιουργήσουμε στη θέση του μια ολόκληρη σύνθεση επίπλων. Βιβλιοθήκες, ράφια ή απλός εντοιχισμός; Είναι στο χέρι σας!

Να διαμορφώσετε οποιονδήποτε χώρο. Με ένα χώρισμα από γυψοσανίδα, μπορείτε να μετατρέψετε έναν πολύ μεγάλο και δύσμορφο χώρο σε 2 χρηστικά δωμάτια. Να χωρίσετε την openplan σαλονοκουζίνα σας με ένα βοηθητικό και όμορφο πάσο. Καλέστε μας να το συζητήσουμε.

Να ολοκληρώσετε το έργο σας σε πολύ λιγότερο χρόνο και με λιγότερο κόστος, απ’ ότι θα χρειαστεί με οποιοδήποτε άλλο υλικό ή από κάποιον άλλον επαγγελματία που θα κληθεί να κατασκευάσει κάτι παρόμοιο αλλά διαφορετικής τεχνικής. Επίσης οι κατασκευές γυψοσανίδας συγκαταλέγονται στις «καθαρές» κατασκευές μιας και δεν απαιτούν λάσπες, σκουπίδια και μπάζα, των οποίων η μεταφορά συνηθώς κοστίζει.

Να έχετε μια ελαφριά κατασκευή που δεν θα επιβαρύνει το κτήριο αλλά μέγιστης αντοχής μιας και η κατασκευή με γυψοσανίδα αντέχει το ίδιο ή και περισσότερο από μια συμβατική κατασκευή ενώ παράλληλα προσφέρει μεγάλη αντοχή σε οποιαδήποτε μορφή καταπόνησης του κτηρίου από υγρασία και φωτιά μέχρι σεισμούς.

Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις μας και εμείς θα σας ανταμείψουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στεγανοποίηση ταράτσας

Η στεγανοποίηση της ταράτσας είναι μια απαραίτητη εργασία για να αποφύγουμε τη διείσδυση του νερού και τα προβλήματα που αυτό θα επιφέρει. Η σωστή στεγανοποίηση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της καλής λειτουργίας ενός κτηρίου.

Η ταράτσα του κτηρίου σας είναι το μέρος που δέχεται την μεγαλύτερη καταπόνηση, μιας και είναι μόνιμα εκτεθειμένη σε όλες τις καιρικές συνθήκες.  Από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καλοκαιριού μέχρι τις συνεχείς βροχές ενός τυπικού χειμώνα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την έντονη συστολή και διαστολή των δομικών υλικών, προκαλώντας μικρές ρωγμές.

Αυτές συνήθως ευθύνονται για τη διείσδυση του νερού στο κτήριο, καταστρέφοντας έτσι τα ταβάνια και τους τοίχους.

Με την χρήση των κατάλληλων υλικών όμως μπορούμε να πετύχουμε ισχυρή στεγανοποίηση υψηλής ποιότητας.

Τοποθετώντας ασφαλτόπανο στην ταράτσα  σας θα έχετε την καλύτερη δυνατή στεγανοποίηση και με την μεγαλύτερη διάρκεια.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στην εποχή που θα προχωρήσετε στην στεγανοποίηση της ταράτσας σας, καθώς ο χειμώνας και το φθινόπωρο αντενδείκνυνται για αυτές τις εργασίες.

Μεγάλη σημασία  έχει να αξιολογηθεί η κατάσταση της ταράτσας, έτσι ώστε να αποφασίσετε αν η στεγανοποίηση είναι αρκετή ή αν υπάρχει ανάγκη θερμομόνωσης.

Με ένα τηλέφωνο θα είμαστε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να σας προτείνουμε τη σωστή μέθοδο που θα πρέπει να εφαρμοστεί.

Θερμοπρόσοψη κτηρίου

Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν να επενδύσουν στη θερμοπρόσοψη του ακινήτου τους που είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα θερμομόνωσης που χρησιμοποιείται ανά τον κόσμο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Για την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης στους τοίχους ενός κτηρίου χρησιμοποιούνται ειδικές θερμομονωτικές πλάκες με εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης, οι οποίες μας προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή μόνωση.

Το ενεργειακό όφελος από την εφαρμογή μιας θερμοπρόσοψης μπορεί να φτάσει και το 47% σε κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου, καθώς επίσης και στη κατανάλωση του πετρελαίου.

Λειτουργεί με δυο τρόπους, αποτρέποντας τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες να προσβάλλουν τον εσωτερικό μας χώρο αλλά και διατηρώντας την εσωτερική θερμοκρασία σταθερή μειώνοντας τις απώλειες θερμότητας ή ψύξης από τους τοίχους του σπιτιού.

Μια ακόμα εφαρμογή της θερμοπρόσοψης είναι στην ταράτσα του κτηρίου μας.

Με θερμομονωτικές πλάκες λευκού τσιμέντου με επίστρωση εξηλασμένης ή διογκωμένης πολυστερίνης, παρέχουμε στην ταράτσα μας απόλυτη προστασία από το κρύο και τη ζέστη. Εάν μάλιστα έχουμε στεγανοποιήσει την ταράτσα μας σωστά πριν την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης τότε μιλάμε για τη πλήρη προστασία του κτηρίου από οποιαδήποτε πιθανή καταπόνηση.

Επιλέγοντας να εφαρμόσουμε τη μέθοδο της θερμοπρόσοψης στους κάθετους τοίχους και στην ταράτσα μας, έχουμε θωρακίσει πλήρως το κτήριό μας επιτυγχάνοντας έτσι την προστασία του εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ένα στοιχείο απαραίτητο για όλες τις παλιές αλλά και νεόδμητες κατοικίες.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να το κάνουμε πραγματικότητα.

Υδραυλικές εργασίες

Δεδομένου ότι το νερό είναι κινητήριος δύναμη για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι απαραίτητη η αδιάκοπη παροχή του σε όλους τους χώρους που κινούμαστε, κατοικία ή εργασία. Για να τη διασφαλίσουμε λοιπόν, χρειαζόμαστε έναν επαγγελματία να είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.

Εμείς στην 3D Constructions γνωρίζουμε τη σημασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ενός κτηρίου, γιατί έχουμε κληθεί να επιδιορθώσουμε ή να εγκαταστήσουμε πολλές.

Κάθε απλή ή σύνθετη βλάβη στην υδραυλική εγκατάσταση ή στο σύστημα αποχέτευσης του χώρου σας αντιμετωπίζεται με τη δέουσα προσοχή, έχοντας υπόψη ότι η ποιότητα και το αποτέλεσμα της εργασίας μας, εξασφαλίζει την αποτροπή μελλοντικών προβλημάτων σε όλο το κτήριο. Μια πιθανή ζημιά ή ακόμα και η μικρότερη διαρροή σε υδραυλικές εγκαταστάσεις μπορεί να προκαλέσει επιπρόσθετα προβλήματα σε δάπεδα και τοίχους μιας και το νερό μπορεί να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στο εσωτερικό των δομικών υλικών.

Επίσης, σε κάθε νέα κατασκευή δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και προσοχή στην εγκατάσταση του δικτύου, ώστε να μην υπάρξουν στο άμεσο μέλλον βλάβες ή άλλες αστοχίες.

Οι υδραυλικές εργασίες που κατά καιρούς προκύπτουν σε κάθε σπίτι είναι αρκετές, εμείς είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε όλες, από μια απλή εγκατάσταση ενός νιπτήρα μέχρι πολύπλοκα αποχετευτικά έργα και υδραυλικές εγκαταστάσεις.